Login
Main menu


ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Απαγορεύονται τα άσεμνα nick, nick που προσβάλουν τους χρήστες, nick ρατσιστικών περιεχομένων και nick που έχουν οι διαχειριστές & συντονιστές.

Απαγορεύονται οι παρατήρησης και υποδείξεις από τους χρήστες στους διαχειριστές - συντονιστές όταν αυτοί διώχνουν κάποιον χρήστη από το chat. Οι συντονιστές έχουν το δικαίωμα να διώξουν κάποιον χρήστη εφόσον οι χρήστες παραβιάζουν κάποιον κανόνα. Αν γίνει λάθος αποβολή αυτό θα το κρίνουν οι διαχειριστές του Greek-Chat.gr.

Απαγορεύονται η απόσπαση χρημάτων με οποιονδήποτε τρόπο είτε ερωτικό είτε οποιοσδήποτε άλλος λόγος (κάρτες τηλεφώνου,paypal αποστολή χρημάτων και paysafe cards). Το Greek-Chat.gr συνιστά να μην δίνετε χρήματα στους χρήστες που σας το ζητάνε γιατί είναι μόνο και μόνο για απόσπαση χρημάτων και τίποτα άλλο. Είναι απάτη μην τους εμπιστεύεστε θέλουν μόνο το χρηματικό ποσό και μετά εξαφανίζονται. Το Greek-Chat.gr δεν φέρει κάποια ευθύνη αν οι χρήστες αυτοβούλος το κάνουν αυτό.

Απαγορεύονται οι αγγελίες στο chat και ιδιαίτερα οι ερωτικές αγγελίες (φυσικά και θέλουμε να βοηθήσουμε τους χρήστες που είναι άνεργοι να βρούν δουλειά αλλα στα 90% που έχουμε δει οι χρήστες λένε για ερωτικές πράξεις και ας είναι η αγγελία ότι χρειάζεται κάποιον υπάλληλο για οποιαδήποτε δουλειά... Συντονιστές έχουν τηλεφωνήσει σε συγκεκριμένες αγγελίες και απαντάνε επιτήδειοι για να αποσπάσουν γυναίκες σε ερωτικές πράξεις). Το Greek-Chat.gr δεν φέρει κάποια ευθύνη αν οι χρήστες αυτοβούλος το κάνουν αυτό.

Το Greek-Chat.gr διατηρεί χώρους παροχής υπηρεσιών συνομιλιών σε πραγματικό χρόνο στο Internet σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό τάσει.

Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες,ανήθικες ή προσβλητικές διατυπώσεις.

Το Greek-Chat.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόποn τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.

Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις τους.

Το Greek-Chat.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει ή να αποβάλλει κάποιο επισκέπτη / χρήστη των σχετικών υπηρεσιών σε περίπτωση που λάβει γνώση για την παράβαση των κατωτέρων όρων.

 

Απαγορεύεται η είσοδος και η εγγραφη χρηστών κάτω των 13 ετών.
Για ανήλικους 13-18 απαιτείται η συγκατάθεση του γονέα. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως εγγραφούν και επισκεφτούν το chat, το Greek-Chat.gr δεν φέρει κάποια ευθύνη, εάν παρόλα αυτά αποφασίσουν μόνοι τους οι χρήστες να μπορούν στο chat τότε διαβάστε το παρακάτω κείμενο.


Προστασία Ανηλίκων 

Οι υπηρεσίες του Greek-Chat.gr απευθύνονται σε ενήλικες που είναι πάνω απο 18 ετών και που έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Η ραγδαία όμως εξάπλωση του Internet αποτελεί μία αναμφισβήτητη πραγματικότητα με συνέπεια ολοένα και περισσότερο οι νεαρότερες ηλικίες να χρησιμοποιούν το Internet για να αποκτήσουν πρόσβαση στην παγκόσμια γνώση, ιστορία και επικαιρότητα και όπως είναι φυσικό να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον καινούριο χώρο με τον οποίο εξοικειώνονται.

Το Greek-Chat.gr προειδοποιεί τους γονείς, ότι όπως σε κάθε πηγή αστείρευτων πληροφοριών έτσι και στις σελίδες του, μπορεί να συναντήσουν περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους.

Το Greek-Chat.gr προσπαθεί όσο αυτό είναι εφικτό να προστατεύει τους χρήστες του, πολύ περισσότερο δε τους ανηλίκους, κατά την επίσκεψή τους στις σελίδες του και για το λόγο αυτό, σε κάθε ενότητα ή υπηρεσία που μπορεί να περιέχει υλικό ακατάλληλο, προσβλητικό, απρεπές, ενοχλητικό, βίαιο, παραπλανητικό κλπ έχει τοποθετήσει σχετικές προειδοποιήσεις προς τους χρήστες (η προσπέλαση των οποίων γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη).

Το Greek-Chat.gr συνιστά στους γονείς να φροντίζουν ώστε τα παιδιά να μην αποκτούν πρόσβαση στο Internet χωρίς την ανάλογη καθοδήγηση και επίβλεψη, γιατί όπως και ανωτέρω αναφέρθηκε, το Greek-Chat.gr δεν είναι δυνατό να ελέγχει τις πληροφορίες που διακινούνται στους servers του (ηλικίες χρηστών). Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες επισκεφτούν σελίδες και συναντήσουν ακατάλληλο περιεχόμενο, η ομάδα του Greek-Chat.gr συνιστά στους ανήλικους να ενημερώνουν τους διαχειριστές του chat ή τους συντονιστές του chat για οποιαδήποτε μορφή ακατάλληλου υλικού.

Υπογραμμίζουμε οτι ζητούμε από τους επισκέπτες / χρήστες του ιστοχώρου μας εάν διαπιστώσουν ακατάλληλο υλικό είτε κατα την έννοια που ήδη περιγράψαμε είτε κατα την έννοια που οι ίδιοι δίνουν στον όρο "ακατάλληλο", να ενημερώνουν τους διαχειριστές του chat ή τους συντονιστές του chat για οποιαδήποτε μορφή ακατάλληλου υλικού.

 

Απαγορεύεται η αποστολή εξωτερικών διευθύνσεων από άλλα chat και οποιασδήποτε μορφής διαφήμισης ή δυσφήμισης και παράνομα links. Όλα τα άλλα link επιτρέπονται

 

Απαγορεύεται οποιουδήποτε είδους προσβλητικές, υποθέσεις και μπηχτές, χυδαίες, ρατσιστικές εκφράσεις προς όλους τους χρήστες του chat , πορνογραφικό υλικό ή να χρησιμοποιείτε το chat για αποστολή οποιουδήποτε είδους παράνομο υλικό.

 

Απαγορεύεται οποιαδήποτε βρισιά στους χρήστες του chat στο δημόσιο δωμάτιο, δεν θα υπάρχει ελαστικότητα σε κανέναν χρήστη, θα γίνετε ban.

 

Απαγορεύεται να γράφετε στα κεντρικά δωμάτια με κεφαλαία γράμματα, αυτό υποδηλώνει ότι φωνάζετε και είναι ενοχλητικό προς τους άλλους χρήστες.

 

Απαγορεύεται το flooding. Δεν κάνουμε flooding στην κεντρική οθόνη. Flood είναι όταν ένα μέλος επαναλαμβάνει την ίδια πρόταση και την εμφανίζει συνεχόμενα στο main ή ακόμα και όταν γράφει μικρές προτάσεις πατώντας συνέχεια το Enter

 

Απαγορεύεται στο δημόσιο δωμάτιο να γράφετε τηλέφωνα ή ονοματεπώνυμο, το email σας και το facebook επιτρέπεται .

 

Απαγορεύεται στο δημόσιο δωμάτιο να δείχνουμε τα προσωπικά μας μηνύματα χωρίς την συγκατάθεση και των 2 προσώπων και φυσικά του διαχειριστή.

 

Απογορεύεται η είσοδος με nicknames που αφορούν την διαχείριση ( όπως mod, moderator, admin, administrator, webmaster κλπ) και με τα ονόματα που έχουν οι mod (τα ονόματα που έχουν δηλώσει στο σύστημα)

 

Απογορεύεται η είσοδος με υβριστικά nicknames προς τους χρήστες σε αυτήν την περίπτωση θα γίνετε kick από το chat.

 

Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να απαγορεύσουμε την χρήση της υπηρεσίας σε οποιονδήποτε και αυτό είναι στην κρίση των διαχειριστών. (μόνο από την Μικαέλα και τον Μάνο)

 

Χρησιμοποιώντας αυτό το chat room για να προωθήσουν τον δικό τους δικτυακό τόπο ή την επιχείρησή σας δεν επιτρέπεται και κάνοντας κάτι τέτοιο ο λογαριασμό σας θα απαγορεύσουμε την χρήση της υπηρεσίας αμέσως.

 

Αυτό το chat room δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παράνομους σκοπούς ή για την υποστήριξη παράνομων δραστηριοτήτων. Επίσης, διατηρούμε το δικαίωμα να συνεργαστούμε με τις δικαστικές αρχές, ή οποιαδήποτε ζημιωθέντες τρίτους κατά τη διερεύνηση των τυχών ποινικών ή αστικών παράνομων δραστηριοτήτων.

Τα προσωπικά σας στοιχεία/δεδομένα, δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.

Ο κωδικός κάθε χρήστη είναι κρυπτογραφημένος στη βάση δεδομένων της σελίδας από την αρχή και κανείς, ούτε οι Διαχειριστές, μπορούν να τον ξέρουν. Μπορούν να βοηθήσουν στην αλλαγή του και στην αλλαγή κάποιων χαρακτηριστικών του λογαριασμού του χρήστη εφόσον ζητηθεί από τον χρήστη και μόνο τότε.

Λάβετε υπόψη σας ότι το λογισμικό της σελίδας τοποθετεί ένα cookie, ένα αρχείο κειμένου που περιέχει μικρά κομμάτια πληροφοριών (όπως είναι το όνομα και ο κωδικός σας), στην προσωρινή μνήμη (cache) του φυλλομετρητή σας.
Αυτό χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ για να διατηρεί ή όχι τη σύνδεσή σας με τη σελίδα.
Αυτό το λογισμικό δεν συλλέγει ούτε στέλνει κανένα άλλο είδος πληροφοριών στον υπολογιστή σας.
Η σελίδα είναι ανοιχτή προς εγγραφή νέων μελών. Πράγμα που σημαίνει οτι ο καθένας μπορεί να εγγραφεί δωρεάν και να συμμετέχει στις συζητήσεις του Chat.

Έχετε την δυνατότητα με την εγγραφή σας να επιλέξετε το ψευδώνυμό σας. Παρακαλείσθε να επιλέξετε ένα ψευδώνυμο που να αρμόζει με τους παραπάνω κανόνες της σελίδας.

Απαγορεύεται η επιλογή και χρήση ονόματος χρήστη (username) που παραπέμπει σε υπηρεσίες της ιστοσελίδας πχ.admin, administrator, webmaster κτλ.

Ονόματα χρηστών που είναι υβριστικά θα διαγράφονται.

Με αυτόν τον λογαριασμό που πρόκειται να ενεργοποιήσετε, συμφωνείτε να μην ανακοινώνετε ποτέ τον κωδικό σας σε κάποιο άλλο μέλος, για την προστασία του λογαριασμού σας και για λόγους εγκυρότητας.

Επίσης, συμφωνείτε να μη χρησιμοποιείτε ΠΟΤΕ τον λογαριασμό κάποιου άλλου μέλους για οποιονδήποτε λόγο.

Επιπλέον, θα είναι ασφαλέστερο να χρησιμοποιήσετε έναν περίπλοκο και μοναδικό κωδικό για τον λογαριασμό σας,
για να εμποδίσετε την πιθανή παραβίαση του λογαριασμού σας.

Με την ολοκλήρωση της εισαγωγής των στοιχείων του χρήστη στην σχετική φόρμα και την αποστολή του αιτήματός του,
θα μπορείτε να κάνετε είσοδο και να εισέλθετε στο χώρο του chat.

Σημειώνουμε ότι το username και το password που καλείται να ορίσει ο χρήστης κατά την εγγραφή του είναι αυστηρά προσωπικά στοιχεία. Τα εγγεγραμμένα μέλη – χρήστες είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για τις εγγραφές και ενέργειες που γίνονται με τον προσωπικό τους κωδικό (username & password) και συμφωνούν να σέβονται τους όρους χρήσης του Greek-Chat.gr , να ενημερώνουν άμεσα το Greek-Chat.gr για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του προσωπικού τους κωδικού από οποιοδήποτε τρίτο και να εξέρχονται με ασφάλεια (logout - Έξοδος)στο τέλος κάθε χρήσης.
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών του Greek-Chat.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του Greek-Chat.gr